Άρθρο για τον Μ.Αλέξανδρο Δροσερού από τον επί σειρά ετών παράγοντα Κώστα Ανδρέου… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 2ος όμιλος

Άρθρο για τον Μ.Αλέξανδρο Δροσερού από τον επί σειρά ετών παράγοντα Κώστα Ανδρέου…

Ο Α.Π.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 1961 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000, ΑΥΤΟ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.2725/1999 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟ ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗ.

ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ Ο Κ.Κ. ΘΩΜΑΣ ΑΙΔΗΡΗΣ ΕΝΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ Κ.Κ. ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΜΑΚΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΙΩΣΚΕΙΜ. ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΗΛΘΕ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 1971 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α.Π.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 1980 ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΚΕΙΝΗΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔΑΜΗΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΑΛΈΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΡΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΔΕΛΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ 1980 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ), ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚ., ΚΟΛΕΣΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΑΛΑΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΠΑΤΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΜΑΜΑΚΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΣΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ- , ΑΝ.ΘΑΝΟΥΛΗΣ, ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΤΟΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 1981 ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Η ΙΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΛΑΜΠΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΚΕΙΝΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΒΑΘΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΥΚΝΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΡΙΩΤΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜ.ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80′ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-4 ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-4. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ “ΤΡΥΠΗΘΗΚΕ”. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1982-83 ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΥΣΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β’ ΕΡΑΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.,ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ 2Η ΘΕΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΩΜΝΙΑΚΟΥ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1983-84 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Β΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Α΄ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΞΣΤΟΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ), ΧΑΤΖΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΜΑΖΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΣ Α.,ΜΠΑΣΔΟΣ Κ. ΜΠΑΣΔΟΣ ΑΡ., ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ Α,ΤΟΥ ΣΤ.ΕΡΓΙΟΥ ΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΥΔΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Χ. ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ [ΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Α1 ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΠΟ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΚΟΡ 2-0 ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΗΤΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-3. ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΔΑΛΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ.

ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1983 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΤΕ ΤΑΣΟΥ ΘΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΚΑΠΕΡΔΑ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1984-85 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ Β΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΡΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 1985-86. ΤΟ 1984-85 ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΕΡΕΜΕΤΗ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΘΑΣΕΙ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 55 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΗΝ Γ΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΟ 1986-87 ΚΑΙ ΤΟ 1988-89 ΕΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ 1989- 90 ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗ Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ. Η ΝΙΚΗ-ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-3 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΜΗΝΟΥ-ΒΟΙΤΣΙΔΗ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΗΤΑΝ ΟΙ Π.ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ, ΛΕΩΜ.ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ, ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΚΑΒΑΛΕΓΚΑΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΣΔΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΤΣΩΝΗΣ νεαρά παιδιά απο την ακαδημία των ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ ΚΑΜΤΣΗΣ Ι, ΤΑΝΑΣΚΟΣ Α., ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΣΙΟΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1991-92 ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1993-94 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΠΕΡΙΗΛΘΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΗΛΘΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-12 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ 2013-14 ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ Ο ΔΡ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΛΙΟΥΦΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ Κ. ΜΠΑΣΔΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ.

More in Α 2ος όμιλος