Άρεσε ο Αλμωπός, 2-2 στα Κουφάλια – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Άρεσε ο Αλμωπός, 2-2 στα Κουφάλια

Πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε στα Κουφάλια ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΟ και τον Αλμωπό Αριδαίας με τελικό σκορ 2-2.

Το παιχνίδι ήταν καλό με τον Αλμωπό να μπαίνει καλύτερα στο πρώτο μέρος και να παίρνει μάλιστα κεφάλι στο σκορ με τον Αργεντίνο Άλεξ Στάμπιλε στο 12’ να πετυχαίνει εκπληκτικό τέρμα αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι τελείωσε το ημίχρονο με την πμάδα του Γιώργου Τυριακίδη να έχει τον έλεγχο και να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Οι όροι αντιστράφηκαν στην επανάληψη με τους γηπεδούχους του Ανέστη Τσιμενίδη να μπαίνουν φορτσάρει και να γυρίζουν το παιχνίδι με τους Πασχάλη Λιόντα στο 51’ και τον Νίκο Χατζή στο 65’ να σκοράρουν για τον ΠΑΟ.

Προ του φάσματος μιας φιλικής ήττας οι Καρατζοβίτες αντεπιτέθηκαν και στο 76’ ο Νίκος Τζιμογιάννης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ: (Ανέστης Τσιτενίδης) Σφέτσος, Τσεβρεντζής, Αγτζίδης, Κοντσίδης, Λιόντας, Μαργαρίτης, Μπάλιος, Γολιδόπουλος, Υψηλός, Γιαννουπλάκης, Προβατίδης.

Αγωνίστηκαν και οι Κασαπίδης, Γκέλινος, Παπαοικονόμου, Χατζής, Ατζαμιδάκης, Κωνσταντινίδης.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: (Γιώργος Τυριακίδης)
Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Μεντής, Μούλας, Τζημογιάννης, Κυριακίδης, Γ. Ελευθεριάδης, Ασλαμπάλογλου, Λ. Ελευθεριάδης, Ξόμπλιος, Στάμπιλε.

Αγωνίστηκαν και οι Μένιος, Στογιαννίδης, Σαμαρόπουλος, Σαϊνατούδης, Ιωάννου, Παπαδημητρίου.

More in ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ