Άξια πρωταθλήτρια στην Βόρεια Ελλάδα η ποδοσφαιρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Άξια πρωταθλήτρια στην Βόρεια Ελλάδα η ποδοσφαιρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας

Πρωταθλήτρια Βορείου Ελλάδος η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας μετά από μεγάλη εμφάνιση όπου κατατρόπωσε τη σχολική ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Σερρών με σκορ 4-0 και πέρασε στη φάση των 8 καλύτερων σχολικών ομάδων στην Ελλάδα, υπό την υποδειγματική καθοδήγηση του ικανού προπονητή καθηγητή Μιχάλη Κλιτσινίκου.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου εντός Ν.Πέλλας, από νικητήριους αγώνα εντός του νομού ακολούθησε παιχνίδι στις 23 Απριλίου με νίκη επί του 2ου ΓΕΛ του Κιλκίς 3-0. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο των Γιαννιτσών και σκόρερ ήταν οι Φώτης Μάρκου, Στέλιος Μουσολάρι και ο Βαγγέλης Πέτκος. Ο αγώνας αυτός ήταν πολύ καλός και θεαματικός και οι παίκτες έκαναν το χρέος τους παίρνοντας την μεγάλη νίκη μετά από μεγαλειώδη εμφάνιση. Διαιτητής ήταν ο Σπύρος Ατζαμιδάκης.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου στο γήπεδο των Σερρών έγινε ο αγώνας με το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών. Οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας με νοοτροπία νικητή αγωνίστηκαν σοβαρά και πειθαρχημένα, είχαν πάθος και δύναμη, καθαρίζοντας την νίκη από το ημίχρονο, το οποίο έληξε 3-0 υπέρ του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στην επανάληψη. Σκόρερ ήταν οι Δημήτρης Σφέτκος δύο τέρματα, Φώτης Μάρκου και Άγγελος Μαδεμζόγλου .

Στη φάση των «οκτώ» η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας αναμένεται να αντιμετωπίσει τον νικητή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ή Στερεάς Ελλάδας και εφόσον το αποτέλεσμα είναι νικηφόρο θα περάσει στην τελική φάση των «τεσσάρων» ομάδων από όπου θα αναδειχθεί και η νικήτρια σχολική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

Το ρόστερ της ομάδας του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Νικόπουλος Ευάγγελος

Μαδεμτζόγλου Άγγελος

Τσιτσάγκας Αλέξανδρος

Κεσκινίδης Χαράλαμπος

Στανίσης Χρήστος

Προύντσης Γρηγόρης

Σίσκος Αρσένιος

Πέτκος Ευάγγελος

Καράχατζης Χρήστος

Μάρκου Φώτιος

Μουσολάρι Στυλιανός

Ζουμπούλης Γεώργιος

Κόλα Εμμάνουελ

Κουκουλής Κωνσταντίνος

Λυπουρλής Αθανάσιος

Μπατσίρης Ισίδωρος

Γιόντης Χρήστος

Σφέτκος Δημήτριος

More in ΓΕΝΙΚΑ