Άνετα το τρίποντο στην Μελίτη, ο Αλμωπός – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άνετα το τρίποντο στην Μελίτη, ο Αλμωπός

Ένας φανταστικός Αλμωπός πέρασε αέρας από την Μελίτη επικρατώντας με σκορ 0-3 του τοπικού Μελιτέα και βελτίωσε σημαντικά την θέση του στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ στο 23’ με τον Ρωμαίο να βρίσκει το δοκάρι. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 30’ με τον Παναγιώτη Ξόμπλιο να γράφει το 0-1 και να παγώνει το γήπεδο.

Στην επανάληψη ο Αλμωπός επικράτησε πλήρως κυριαρχώντας στο γήπεδο και κατέκτησε δίκαια το τρίποντο με τον Λάζαρο Ελευθεριάδη στο 65’ να γράφει το 0-2 και στο 70’ ο Κριστιάνο Μεντί να γράφει το 0-3.

Άριστος ο διαιτητής κ. Πολυχρονίου (Πρεσπάρης-Σιδερίδης) Καστοριάς

Η σύνθεση των νικητών:

ΑΛΜΩΠΟΣ (Γιώργος Τυριακίδης):
Μένιος ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, Σαινατουδης (81′ Ελευθεριαδης Γ.), Σαμαρόπουλος, Τζιμογιαννης ΑΡΓΥΡΙΟΥ , ΤΣΑΒΑΡΙ, Ξομπλιος, (68′ Μεντί), Ελευθεριάδης Λ (76´ Κάρτζιος), ΜΕΝΤΗΣ (71′ Νικολιτσας).

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ