Άκυρη η μεταγραφή του πρώτου σκόρερ της Α1 Γιώργου Καραδήμου, συμφώνησε και παρέμεινε Μαυραετός… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Άκυρη η μεταγραφή του πρώτου σκόρερ της Α1 Γιώργου Καραδήμου, συμφώνησε και παρέμεινε Μαυραετός…

Αν και ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες απο τον Α.Σ. Γιαννιτσά ο Γιώργος Καραδήμος, η μετακίνηση αυτή δεν θα γίνει τελικά και ο παίκτης παραμένει στη Δόξα Μανδάλου.

Όπως δήλωσε στο PellaSports ο περσινός πρώτος σκόρερ της Α1, λόγοι ασυνέπειας προς το προσωπό του από πλευράς του Α.Σ. Γιαννιτσών, τον οδήγησαν να ακυρώσει την μεταγραφή του εκεί και μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση του Μάκη Κουρουκτσίδη, αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία του με τους μαυραετούς και έτσι η νέα σεζόν θα τον βρει και πάλι να αγωνίζεται στη Δόξα Μανδάλου, στην ομάδα που όπως τόνισε ο ίδιος υπάρχει σεβασμός τόσο προς τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καραδήμο, όσο και προς τον άνθρωπο Γιώργο Καραδήμο.

Αυτή η κίνηση δυναμώνει αναμφισβήτητα τη Δόξα που με βάση την έως τώρα ενίσχυσή της, όσο και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της μοναδικός στόχος φέτος θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ’ Εθνική.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ