Τυριακίδης: «Ωρίμασε αγωνιστικά, όλα είναι θέμα οργάνωσης» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τυριακίδης: «Ωρίμασε αγωνιστικά, όλα είναι θέμα οργάνωσης»

Βρίσκεται για πέμπτη συνεχόμενη περίοδο στον πάγκο του Αλμωπού Αριδαίας. Φέτος, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη άρχισε αν μη τι άλλο εντυπωσιακά. Τέσσερις σερί νίκες, μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και ταυτόχρονα άμυνα από «ατσάλι». Απολογισμός; 9-0 τα γκολ.

«Σοβαρότητα και διαχείριση»

Πώς αντιμετωπίζουν το ιδανικό ξεκίνημα στον Αλμωπό;

«Εγινε όντως καλή αρχή. Θα δούμε στην πορεία, αν είναι τυχαία. Το σίγουρο είναι ότι δείχνουμε σταθερότητα ως ομάδα. Ξεκινήσαμε με νίκες και η στατιστική δείχνει ότι έχουμε ομάδα με σοβαρότητα και διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε και στη συνέχεια σοβαροί», δήλωσε στη «Μ» ο προπονητής του Αλμωπού, Γιώργος Τυριακίδης.

«Θέμα λειτουργίας και οργάνωσης»

Πλέον, μήπως έφτασε η ώρα να διεκδικήσει ο Αλμωπός το κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα χρόνια;

«Ο Αλμωπός τα τελευταία 3-4 χρόνια είναι εκεί, σταθερός στην κατηγορία. Παρουσίασε εικόνα καλή. Πλέον, ωρίμασε αγωνιστικά για να πετύχει στόχο υψηλό. Συν τοις άλλοις, ο σύλλογος έχει την ιστορία του. Ολα είναι θέμα λειτουργίας και οργάνωσης. Υπάρχει καλή χημεία. Ωστόσο, δεν αιθεροβατούμε, είναι νωρίς ακόμη», υποστήριξε ο Τυριακίδης.

Ο Αλμωπός πάει να παίξει την Κυριακή εκτός έδρας με τη Θύελλα Σαρακηνών σε ματς με τοπικό χαρακτήρα.

 

Πηγή: metrosport.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ