Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών – ΦΟΑ 55-69 (Παιδικό) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών – ΦΟΑ 55-69 (Παιδικό)

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πήρε η παιδική ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας, σε παιχνίδι για τον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, αυτή τη φορά μέσα στα Γιαννιτσά αντιμετωπίζοντας τον Μέγα Αλέξανδρο.
Οι παίκτες του Γιώργου Χασάπη μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και απέκτησαν μια διαφορά δέκα πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του ΦΟΑ συνέχισε με την ίδια σοβαρότητα στην άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση διατηρώντας τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε και στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της Αριδαίας αφού ο προπονητής της αξιοποίησε σωστά και τους δώδεκα παίκτες για το τελικό 55-69.

Δεκάλεπτα: 15-25, 29-40, 41-54, 55-69.

Μ.Α. Γιαννιτσών (Χαριτίδης): Παρτσαλάκης, Τσιτερίδης, Κυριαζής 8, Γαλέτας, Χαλοφτής 7, Αναστασιάδης, Καρυπίδης, Στεργιόπουλος 2, Μπάρμπας 18, Πέτσος 7(2), Μαυρέμης 4, Μανωλέμης 9.

Φ.Ο. Αριδαίας (Χασάπης): Ασβεστόπουλος, Αμπάρης 9(1), Κληντσάρης, Παυλίδης 7, Μπίνος 10, Τσαμτσίδης 22, Χαρπαλίδης 2, Τσακίρης, Πετρούδης 15, Βασίλογλου-Καμενίδης Ι. 4, Σαρικούδης, Αναστασίου.

More in ΜΠΑΣΚΕΤ