3ο Football Scouting Camp του Μακεδονικού Λητής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

3ο Football Scouting Camp του Μακεδονικού Λητής

Μετά τα 2 πρώτα πετυχημένα camp που διοργάνωσε ο Μακεδονικός Λητής σε συνεργασία με την Top Player Company, ήρθε η ώρα για το 3ο Football Scouting Camp με την παρουσία scouters όχι μόνο από την Serie A, αλλά και τις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες της Ιταλίας, καθώς το υψηλό επίπεδο των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν, “κέντρισε” το ενδιαφέρον ιταλικών συλλόγων.

Το camp θα διεξαχθεί από 14 έως 16 Ιουνίου 2019 στο γήπεδο του Μακεδονικού Λητής και αφορά αθλητές με ημερομηνία γέννησης από 1999 έως 2005.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι θα παρακολουθήσουν το camp οι scouters της Sassuolo και της Lecce από την Serie A και 3 τεχνικοί διευθυντές, ενώ αναμένονται άλλοι 3-4 εκπρόσωποι ομάδων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν μέσω της online φόρμας, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (www.makedonikos.liti.gr) και θα είναι ενεργή από 23 Μαϊου έως 08 Ιουνίου 2019.

Για την αίτηση συμμετοχής στο 3ο Football Scouting Camp, πατήστε εδώ αν έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας και εδώ αν δεν έχετε συμπληρώσει τα 18.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής για το 3ο Football Scouting Camp, είναι μέχρι το Σάββατο 8/6/2019.

More in ΓΕΝΙΚΑ