Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά στη ΓΣ του Ηρακλή – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά στη ΓΣ του Ηρακλή

Σήμερα το απόγευμα (18:00) διεξάγεται στο Κατσάνειο η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη με θέμα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Έπειτα από ένα… στείρο καλοκαίρι αντιπαραθέσεων μεταξύ παραγόντων του Ηρακλή, αναζήτησης λύσεων για το ποδοσφαιρικό τμήμα και το μέλλον του αλλά και έλλειψης προτάσεων, ήρθε η ώρα της ενημέρωσης του κόσμου από τον Γυμναστικό Σύλλογο. Έστω και αν το ημερολόγιο δείχνει 13 Σεπτεμβρίου, έστω και αν δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις στο… τραπέζι.

Ουσιαστικά σήμερα το απόγευμα στις 6 στο Κατσάνειο θα υπάρξει ενημέρωση από μέλη του Ερασιτέχνη αλλά και εξωδιοικητικούς παράγοντες για τη συμφωνία που επήλθε με τη διοίκηση του Αρη Παλαιοχωρίου, έτσι ώστε ο Ηρακλής να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αγωνιζόμενος στο Καυτανζόγλειο, φορώντας κυανόλευκα, έχοντας σταθερά τη βάση του στη Μίκρα, όμως με την… επωνυμία σε πίνακες Πρωταθλήματος, ΕΠΟ και λοιπούς θεσμικούς φορείς ως Αρης Παλαιοχωρίου.

Κίνηση που όπως φαίνεται καθημερινά στο διαδίκτυο- και όχι μόνο- δεν γίνεται αποδεκτή από μεγάλη μερίδα του κόσμου. Με αυτό το δεδομένο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά στη σημερινή συνέλευση. Αλλη λύση ωστόσο δεν υπάρχει, καθώς το μόνο διαφορετικό που μπορεί να γίνει είναι η αποχή του Ηρακλή από κάθε Πρωτάθλημα και κατηγορία τη νέα χρονιά.

 

Πηγή: mikriliga.com

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ