Χωρίς φίλους των φιλοξενούμενων οι αγώνες της Εθνικής με την Κροατία … – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Χωρίς φίλους των φιλοξενούμενων οι αγώνες της Εθνικής με την Κροατία …

Χωρίς την παρουσία φίλων των φιλοξενούμενων θα διεξαχθούν οι αγώνες της Εθνικής με την Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 σε Μάξιμιρ και Καραϊσκάκη κατά σειρά όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η απόφαση αυτή προέκυψε έπειτα από συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της ΕΠΟ με ανθρώπους της κροατικής ομοσπονδίας και των αστυνομικών αρχών.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Υστερα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Κροατικής και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καθώς και εκπρόσωποι των αστυνομικών αρχών, αποφασίστηκε να μην υπάρξουν πωλήσεις εισιτηρίων σε φιλοξενούμενους φιλάθλους και στους δύο αγώνες μεταξύ των Εθνικών Ομάδων των δύο χωρών.

Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξουν ειδικές θύρες φιλοξενούμενων φιλάθλων και καμία μετακίνηση φιλάθλων και των δύο Εθνικών Ομάδων. Ο αριθμός των θεατών και των δύο πλευρών θα περιοριστεί στην επίσημη αντιπροσωπεία κάθε φιλοξενούμενης Ομοσπονδίας».

Πηγή: soccerplus.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ