Χρ. Καραγιάννης: Κανονιέρης για τίτλο στον Κρόνο! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χρ. Καραγιάννης: Κανονιέρης για τίτλο στον Κρόνο!

Ο Μίστερ Γκολ, ο κανονιέρης, Χρήστος Καραγγιάννης, ο σέντερ – φορ που έχει πετύχει πάνω από 100 γκολ – δεν έχει μπει στον κόπο να τα μετρήσει- στις Εθνικές κατηγορίες έρχεται στον Κρόνο για ακόμα έναν τίτλο, όπως δηλώνει στοwww.argyrades.gr! . Η Διοίκηση Καραϊσαρλή ήθελε πολύ μια μεταγραφή – βόμβα. Και ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής ανέλαβε προσωπικά κάνοντας τη μεγάλη υπέρβαση φέρνοντας τον κανονιέρη από τη Σκύδρα που έχει ανακηρυχθεί δυο φορές πρώτος σκόρερ στη Γ΄ Εθνική! Το 2009 – 10 με τη «Βασίλισσα του Βορρά», την Βέροια που την οδήγησε στη άνοδο στη Β΄ Εθνική και το 2012 – 13 με τον ΑΟ Κασσιώπη που με τα δικά του γκολ συνέβαλε στην άνοδο στη Β΄ Εθνική. Τότε είχε προπονητή τον Ρ. Μπολάνο και συμπαίκτες αρκετούς από τους σημερινούς στον Κρόνο.

Τι να πρωτογράψεις για την ποδοσφαιρική διαδρομή και τα επιτεύγματα του Χρ. Καραγιάννη. Μια ζωή γκολ και τίτλοι! Ξεκίνησε από την ομάδα της πατρίδας του τον Αετό Σκύδρας μόλις 16 χρονών στη Γ΄ Εθνική. Το 2004 – 05 στη Βέροια από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική, μετά Προοδευτική (Β΄), Γιαννιτσά, Καβάλα, Εορδαϊκός, Παναχαϊκή. Ξανά στη Βέροια. Το 2012 – 13 στον ΑΟ Κασσιώπης και στη συνέχεια στα σαλόνια της Β΄Ε θνικής με Τρίκαλα, Τύρναβο, Αλμωπό Αριδαίας και Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Μάλιστα χθες, Τετάρτη αγωνίστηκε στο ντέρμπι κυπέλλου Απόλλων Κρύας Βρύσης – Αλμωπός 0 – 0 μετά από ειδική συμφωνία με τον Κρόνο. Σήμερα, Πέμπτη 11/1, πριν από μερικές ώρες έφτασε στο νησί για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.grαναφέρειο Χρήστος Καραγιάννης:

 

«Έρχομαι στον Κρόνο αποδεχόμενος την πρόταση για συνεργασία με σκοπό να συμβάλλω στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου, στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ο πρόεδρος με έπεισε για τους υψηλούς στόχους της ομάδας. Είναι άνθρωπος συζητήσιμος, με όραμα για την ομάδα και αξιόπιστος. Άλλωστε έχω πολύ καλές σχέσεις  με παίκτες και τον προπονητή της ομάδας από όταν έπαιζα στον ΑΟ Κασσιώπης. Όλοι μαζί μπορούμε να ανεβάσουμε τον Κρόνο εκεί που του αξίζει στην Κορυφή και στη Γ΄Εθνική»!

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ