Χρήστος Παρασκευάς: Ο δικός σας άνθρωπος στα Γιαννιτσά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Χρήστος Παρασκευάς: Ο δικός σας άνθρωπος στα Γιαννιτσά

Την μεγάλη απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του στον πολιτικό στίβο πήρε ο γνωστός σε όλους μας παράγοντας του Πατριαρχείου Γιαννιτσών, Χρήστος Παρασκευάς με τον συνδυασμό του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Πέλλα Μπροστά», σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ο Γιαννιτσιώτης παράγοντας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι 54 ετών, έμπορος ειδών υγιεινής, είναι παντρεμένος με την Γεωργία Παντελίδου και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ένας άνθρωπος με ανιδιοτελή προσφορά στον αθλητισμό και σε πολλούς άλλους τομείς, ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου του, ένας άνθρωπος που χρειάζεται την εμπιστοσύνη σας και την βοήθεια σας, για να σας προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του μέσα από την εκλογή του από οποιοδήποτε πόστο κι αν του ανατεθεί.

Έχει τον δικό του τρόπο ο δικός σας άνθρωπος Χρήστος Παρασκευάς, η στήριξη σας προς το πρόσωπο του, θα του δώσει την δύναμη να εργαστεί σκληρά για τον τόπο του που υπεραγαπά, για τον Δήμο Πέλλας.!!!

More in ΓΕΝΙΚΑ