Χατζησαρόγλου: Μετά τις 10/1 οι εκλογές της ΕΠΟ – Μπορεί να μη διεξαχθεί η Γ’ Εθνική – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χατζησαρόγλου: Μετά τις 10/1 οι εκλογές της ΕΠΟ – Μπορεί να μη διεξαχθεί η Γ’ Εθνική

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργος Χατζησαρόγλου, μιλώντας στην τηλεόραση STAR Βορείου Ελλάδας αναφέρθηκε στα τοπικά Πρωταθλήματα (ΕΠΣ), τη Γ΄Εθνική και τις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Μεταξύ άλλων είπε: «Με τα σημερινά δεδομένα η 10η Φεβρουαρίου είναι μια πιθανή περίπτωση για να αρχίσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα, εφόσον ανοίξουν τα γήπεδα στις 7 Ιανουαρίου».

Για τη Super League 2: «Πρέπει να ξεχάσουμε τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Πηγαίνουμε σίγουρα για μετά τις 7 Ιανουαρίου ενώ γίνονται προσπάθειες να κάνουν οι ομάδες προπονήσεις».

Για τη Football League: «Να ξεχάσουμε και εκεί τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ».

Για τη Γ Εθνική: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εκεί μπορεί να έχουμε και αποφάσεις για μη διεξαγωγή. Υπάρχουν πολλές φωνές.

Επειδή είναι πολύ δύσκολο να βγουν τα Πρωταθλήματα και παρόλο που θα παίξουμε και σε θερμές μέρες θα αναγκαστούμε να πάμε σε τροποποίηση προκήρυξης. Εχουμε σκεφτεί και για Πρωτάθλημα ενός γύρου».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ τόνισε: «Η εκτελεστική επιτροπή θα αλλάξει πάλι την ημερομηνία και θα την ορίσει θεωρώ σίγουρα μετά τις 10 Ιανουαρίου, Φεβρουάριο, Μάρτιο το περισσότερο. Η υπάρχουσα διοίκηση είναι καλυμμένη με τη θητεία της, αλλά είναι αδύνατο να γίνουν οι εκλογές μέχρι και τα μέσα του Ιανουαρίου».

Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου ανέφερε για πιθανή έναρξη των τοπικών Πρωταθλημάτων αν όλα πάνε καλά, για τις 10 Φεβρουαρίου που είναι ημέρα Τετάρτη, ενώ το σαββατοκύριακο είναι 6-7 Φεβρουαρίου.

 

Πηγή: soccerplus.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ