ΦΩΤΟ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ-ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 2ος όμιλος

ΦΩΤΟ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ-ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

”Φλυαρία χωρίς ουσια”
Με το ”φτωχό” σκορ 1-0 η ομάδα της Καρυώτισσας πήρε το τρίποντο της νίκης στην έδρα της από τον Φίλιππο Σταυροδρομίου, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές καλές φάσεις στα καρέ και των δύο ομάδων. Παρόλο που και οι 22 παίκτες ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι με πολλά τρεξίματα και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και δυνατά μαρκαρίσματα έχαναν το τελικό αποτέλεσμα αφού η μπάλα βρήκε δίχτυα μόνο μια φορά στο 30′ με τέρμα του έμπειρου Φίλιππου Σωτηριάδη να είναι ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι στην συνέχεια. Η ταξιαρχία του Αβρααμ Περσίδη παρόλο που είχε την υπεροχή στις επισκεψεις στην αντίπαλη περιοχή και στις ευκαιρίες δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα. Η τριπλέτα της διιατησίας ήταν των Μπουρλούτσκι,Κουκούλη Σ. Κεσίσογλου.
ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ(Δημήτρης Βένος) Σιδώρης Κουκουσιάρης Βελισκάκης Τανόπουλος(20′ Ρασκάκης Μίλτος) Στουρούδης Βαβουλίδης Κωνσταντινίδης (89′ Αγγελίδης)Τσερίκου(80′ Γεωργιάδης) Σωτηριάδης Βαβουλίδης Ελευθεριάδης .
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ(Αβρααμ Περσίδης) Μπόικος Γραμματικόπουλος Τουρατζίδης Κουκούδας Καλώσης Μπάμπος Χατζηβασιλειάδης Μαυρομάτης Θεοδώρου Ελέζι(85′ Δραγάτης) Στεφάνου(46′ Mazelliu).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια : ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

More in Α 2ος όμιλος