Φυσιολογικές οι επιτυχίες του Φ.Ο. Αριδαίας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Φυσιολογικές οι επιτυχίες του Φ.Ο. Αριδαίας

Για πολλούς φίλους του αθλήματος του μπάσκετ μπορεί να προκαλούν έκπληξη οι επιτυχίες του Φ.Ο. Αριδαίας, για όσους γνωρίζουν την ιστορία και το παρελθόν του συλλόγου όμως, οι επιτυχίες μοιάζουν απόλυτα φυσιολογικές.

Μια μεγάλη οικογένεια με συνεχείς δραστηριότητες και σε άλλα αθλήματα εκτός του μπάσκετ που αποτελεί την Ιθάκη πολλών νέων παιδιών που μέσω του αθλητισμού έχουν πολλαπλά κέρδη έστω κι αν η μοίρα τους, δεν τους οδηγεί παραπάνω σε μεγαλύτερες Κατηγορίες.

Ο Φ.Ο. Αριδαίας από την ίδρυση του πάντα ήταν μέσα στους πρωταγωνιστές στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ και καταφέρνει να παράγει ταλέντα από τα σπλάχνα του, τα οποία στην πορεία πλαισιώνουν το ανδρικό τμήμα κρατώντας ψηλά την σημαία του συλλόγου.

Η κατάκτηση του F4 Παίδων δεν θα πρέπει να προκαλεί καμιά εκπληξη αν εισβάλει κάποιος στα κοινά της ομάδας και δει την οργάνωση και φυσικά την δουλειά που γίνεται από τον κόουτς Γιώργο Χασάπη και τους παίκτες του, καθημερινά, όπως και η πορεία της ανδρικής ομάδας η οποία υπό την καθοδήγηση του κόουτς Παναγιώτη Βάτση και των παικτών του είναι μία νίκη μακριά από την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Φ.Ο.Α. λοιπόν αποτελεί μία μεγάλη κυψέλη για τους αθλητές που επιζητούν την διάκριση και σίγουρα η παρουσία τους εκεί μόνο θετικά σημάδια μπορεί να τους αφήσει, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στην περαιτέρω πορεία της ζωής τους.

Αφήσαμε τελευταία την διοίκηση. Τι να πεις για αυτήν την διοικητική ομάδα που με επικεφαλής τον Γιώργο Αποστολίδη λειτουργεί όπως πρέπει, είναι κοντά σε προπονητές και αθλητές, συνεπέστατη σε όλες τις υποχρεώσεις της σαφώς και αποτελεί το σήμα κατατεθέν για την ομαλή λειτουργία της ομάδας σε όλους τους τομείς.

More in ΓΕΝΙΚΑ