Φορτσάρουν οι Πειρατές – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φορτσάρουν οι Πειρατές

Την επόμενη βδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν έξι μεταγραφές από την Θύελλα Σαρακηνών, που όπως φαίνεται έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι.

Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τρεις παίκτες (δύο μέσοι και ένας επιθετικός) που αγωνίζονταν σε ομάδα Γ’ Εθνικής του 2ου ομίλου την περασμένη περίοδο, όπως και με δύο αμυντικούς, που ο ένας αγωνιζόταν σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος εκτός Πέλλας, αλλά έχει αγωνιστεί παλιότερα σε ομάδα Γ’ Εθνικής του Νομού και ο άλλος από ομάδα της Α1, με προϋπηρεσία σε ομάδες Γ’ Εθνικής της Πέλλας.

Επίσης υπάρχει συμφωνία με νεαρό ταλαντούχο μέσο που διακρίθηκε ιδιαίτερα πέρυσι με την ομάδα του στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας.

Τις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένονται επαφές με δύο φουνταριστούς επιθετικούς από ομάδες της Πέλλας, εκ των οποίων θα αποκτηθεί ο ένας για να πλαισιώσει τον Γιάννη Γκέσιο.

Από εκεί και πέρα γίνονται επαφές και για την απόκτηση στην νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, όπου μάλλον θα αποκτηθούν δύο και θα συγκροτήσουν μαζί με τον Νώντα Ακριτίδη την τριάδα κάτω από τα γκολπόστ.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ