Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας – Μακεδονικός Μ. Μοναστηρίου 7-1 – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας – Μακεδονικός Μ. Μοναστηρίου 7-1

Σε ένα ακόμη φιλικό και με την κούραση από την επιβάρυνση της προετοιμασίας στο απόγειό της, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας πραγματοποίησε ακόμη μία καλή εμφάνιση και να δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει το δρόμο του, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων με τους αγώνες του κυπέλλου.

Το παιχνίδι μονόλογος των γηπεδούχων, με τις σχετικές δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις, με ευκαιρίες και γκολ, με τους αδύναμους και πιο ανέτοιμους φιλοξενούμενους, να δείχνουν αντοχές μόνο για περίπου μισή ώρα και να περιορίζονται σε παθητικό κυρίως ρόλο στην μεγαλύτερη διάρκεια.

Τα τέρματα πέτυχαν για τους γηπεδούχους οι Αρδάλης(2), Καρατζιάς(2), Ψαράς, Μπρατσούδης και Πολυχρονόπουλος, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μίντσιο.

Ο Γιάννης Χαρπίδης ξεκίνησε με τους:

Αλευρούδη, Παναγιωτέλη, Κιοσελάκη, Πλιόγκα Η., Γεωργιάδη, Καρατζιά, Καμπούρη, Ψαρά, Μπρατσούδη Τ., Αρδάλη και Κατσαμακτσή.

Αγωνίστηκαν και οι: Δεληχατζής, Μαλόλλι, Αλμπάνης, Πολυχρονόπουλος, Γερμανούδης, Ριζόπουλος, Κωνσταντινίδης.

 

Πηγή: a-pella.blogspot.com

More in ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ