Υπάρχει… “σφυγμός” στην Δόξα Μανδάλου – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπάρχει… “σφυγμός” στην Δόξα Μανδάλου

Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την ομάδα της Δόξας Μανδάλου, όσον αφορά την κάθοδο της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 και το ενδεχόμενο της μη συμμετοχής της ήταν ολοένα και πιο ορατό.

Ο ιστορικός σύλλογος βρισκόταν σε διοικητικό αδιέξοδο και υπήρχε μία αβεβαιότητα για το μέλλον. Τις τελευταίες ημέρες όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του PellaSports, υπήρξε έντονη κινητοποίηση από τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ. και η χρυσή τομή φαίνεται να έχει βρεθεί.

Φυσικά, δεν αποκλείεται εκτός από την είσοδο στο Δ.Σ. νέων προσώπων, να υπάρξουν και επιστροφές με γνώμονα πάντα το καλό της Δόξας, καθώς είναι γνωστή η παθολογική αγάπη που υπάρχει από τον κόσμο για την ομάδα του χωριού.

Βρισκόμαστε λοιπόν εν αναμονή των εξελίξεων και των επίσημων ανακοινώσεων, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες, ούτως ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς όσον αφορά τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας.

 

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ