Υλοποιείται η οικονομική ενίσχυση των σωματείων από την ΓΓΑ, πόσα θα εισπράξουν – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υλοποιείται η οικονομική ενίσχυση των σωματείων από την ΓΓΑ, πόσα θα εισπράξουν

Την υπόσχεση του για οικονομική ενίσχυση στα ερασιτεχνικά σωματεία που έχουν προεγγραφεί στο μητρώο, ανεξαρτήτως της πορείας ελέγχου θα υλοποιήσει σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades.gr ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Η είδηση που αρχικά είχα παρεξηγηθεί κυκλοφορεί από το καλοκαίρι, ενώ ο κ. Αυγενάκης επανήλθε στις αρχές του Νοέμβρη και σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα έχει προωθηθεί στο υπουργείο οικονομικών προκειμένου να εγκριθεί το κονδύλι για την χρηματοδότηση.

Οι πηγές μας αναφέρουν ότι τα σωματεία θα λάβουν περίπου 2,500€ το καθένα και επιπλέον 1.000€ για κάθε επαγγελματία προπονητή που έχουν στα τμήματα τους.

Όσον αφορά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων, πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα νέο, αφού όλα θα επανεξεταστούν όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την πανδημία.

1 Comment

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    3 Δεκεμβρίου 2020 at 01:45

    Α1:3120 Α:2045 και Β:1320 Ακαδημίες:800

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ