Τρομερός 12χρονος… γίγαντας, προκαλεί διχογνωμίες για την ηλικία του (pics) | SDNA – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Τρομερός 12χρονος… γίγαντας, προκαλεί διχογνωμίες για την ηλικία του (pics) | SDNA

 

Σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν έχουμε συναντήσει Αφρικανούς ποδοσφαιριστές με ηλικία μεγαλύτερη από το πραγματικό αλλά η περίπτωση του Μπιτσιαμπού Αλ Σαντάλ της Παρί Σεν Ζερμέν ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

12χρονος αμυντικός των πρωτευουσιάνων αγωνίστηκε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και το… δυσθεώρητο για την ηλικία του ύψος (περίπου 1.8μ.) που είχε προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των «ροχιμπλάνκος». Μάλιστα, ανάλογη στάση έχουν πολλοί σύλλογοι στη La Liga Promises, το πρωτάθλημα των μικρών τμημάτων υποδομής της Ισπανίας που συμμετέχει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Γάλλοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι το πιστοποιητικό γέννησής του είναι γνήσιο και είναι 12 ετών μιας και είναι σύνηθες αθλητές από την Αφρική να δηλώνουν άλλες ηλικίες, ωστόσο τα φαινόμενα στην προκειμένη περίπτωση δημιουργούν νέα σενάρια.

Το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης βέβαια, η… αδυναμία των αντιπάλων να τον μαρκάρουν, γεγονός που τους αναγκάζει να τον παίρνουν αγκαλιά!

More in ΓΕΝΙΚΑ