Τριπλή σημαντική ενίσχυση ο Απόλλων Καλυβίων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Τριπλή σημαντική ενίσχυση ο Απόλλων Καλυβίων

Την απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών γνωστοποίησε η διοίκηση του Απόλλων Καλυβίων, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Στην ουσία πρόκειται για δύο επιστροφές γηγενών ποδοσφαιριστών και μία μεταγραφή.

Ο λόγος για τους, Κώστα Ιωαννίδη πολύπειρο μεσοαμυντικό αγωνιζόμενος στο παρελθόν σε Δόξα Π. Μυλοτόπου, Ολυμπιακό Γαλατάδων, Αετό Σκύδρας, Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων και μέχρι πρότινος στον ΠΑΟ Δάφνης, τον τερματοφύλακα Άκη Χρυσαφίδη από τον Φίλιππο Σταυροδρομίου και τον αμυντικό Πάνο Παναγιωτελίδη με θητεία παλαιότερα σε Μακεδονικό Κοζάνης, Εθνικό Βατερού, Δόξα Ροδιακής, Κρόκο Κοζάνης και Φίλιππο Σταυροδρομίου, με τους δύο τελευταίους να έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν στον Απόλλων.

Έτσι ο προπονητής Γιώργος Κοκόζογλου βλέπει σιγά σιγά να γεμίζουν τα όποια κενά υπήρχαν στο ρόστερ της ομάδας με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές ενόψει της έναρξης του κυπέλλου, αλλά και του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, εκεί όπου στόχος είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία για τον ιστορικό σύλλογο.

More in Β' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ