Τριαινοφόροι και τη νέα σεζόν Τούφας και Χαραβητίδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τριαινοφόροι και τη νέα σεζόν Τούφας και Χαραβητίδης

Την ανανέωση της συνεργασίας με δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ ανακοίνωσε η διοίκηση του Εδεσσαϊκού.

Ο λόγος για τους Αργύρη Τούφα και Ανδρέα Χαραβητίδη οι οποίοι θα φορούν την πράσινη φανέλα και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Εδεσσαϊκού:

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του και για την επόμενη χρονιά με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Τούφα.

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του και για την επόμενη χρονιά με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Χαραβητίδη.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις edessaikos.gr o Ανδρέας τόνισε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον Εδεσσαϊκό! Με την διοίκηση τα βρήκαμε εύκολα καθώς υπήρχε ταύτιση απόψεων.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει τα τελευταία δύο χρονια και υπόσχομαι πως θα δώσω τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ