Τρεις πρόεδροι Ποδοσφαιρικών Ενώσεων υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρεις πρόεδροι Ποδοσφαιρικών Ενώσεων υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Tο ποδόσφαιρο συναντά την πολιτική και τρεις πρόεδροι Ενώσεων τίθενται στην κρίση του εκλογικού σώματος στις περιφερειακές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, είναι ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο νομό Αργολίδας με το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρης Γιαρένης αποφάσισε να είναι υποψήφιος για περιφερειακός σύμβουλος στον ανατολικό τομέα της Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος με την στήριξη της ΝΔ, διεκδικεί την περιφέρεια Αττικής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, επέλεξε να είναι στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ο οποίος στηρίζεται εκ νέου από τη ΝΔ. Ο Παναγιώτης Διακοφώτης κατεβαίνει υποψήφιος στην περιφερειακή ενότητα της Ρόδου.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ