Τρίτο συνεχόμενο 0-0 για τον Αλμωπό. – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τρίτο συνεχόμενο 0-0 για τον Αλμωπό.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Χαλάστρα ο Αλμωπός με το τελικό 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών με τον Καμπανιακό. Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες και το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο παρότι ο Αλμωπός είχε μια φλύαρη υπεροχή αλλά και εμφανές το επιθετικό πρόβλημα μετά την φυγή του Μεντί. Άλλωστε το τρίτο συνεχόμενο 0-0 τα λέει όλα ενώ οι γηπεδούχοι αν και υποβιβασμένοι ουσιαστικά πάλεψαν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτητές: Σουλίδης (Μπαλιάγκας-Εμαννουήλ)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιαρμάς,, Χατζηαποστόλου (80’ Σλακόπουλος), Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας,Βασαίτης 78’ Βλαχοπούλος), Χατζηβασιλειάδης(82’ Καλογιάννης ), Πλιονίδης,Καμπέρας, Μπάλιος, Παπάζης (90’ Τουμπούλας).
ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Πετρόφ, Θόρια, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ (75’ Τσόλκας), Πετρίδης, Χαρίσης (87’ Μούλας), Ελευθεριάδης Λ., Πολύζος (46’ Ούγκο), Μεντής (68’ Στογιαννίδης), Μιχαηλίδης.
(Κάντε κλικ στην εικόνα για καλύτερη ανάλυση)
[carousel_slide id=’15737′]

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ