Τρία ντέρμπι την Κυριακή για την β’ φάση του κυπέλλου … – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Τρία ντέρμπι την Κυριακή για την β’ φάση του κυπέλλου …

Με τρία σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται η β’ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας όπου όλοι οι αντίπαλοι είναι ομάδες Α1. Αυτό από μόνο του προδικάζει αμφίρροπες αναμετρήσεις και οι φίλοι του ποδοσφαίρου αναμένεται να δουν καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά στους Προμάχους ο τοπικός Α.Σ. υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών εκ των ιστορικότερων ομάδων του Ν.Πέλλας σε ένα ματς όπου τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα όσον αφορά την ομάδα που θα προκριθεί.

Στο Μελίσσι η τοπική Δόξα υποδέχεται την Δόξα Μαυροβουνίου όπου την όποια διαφορά σε αγωνιστικό επίπεδο ίσως την ισοσκελίζει η έδρα,σε ένα παιχνίδι όπου το εισιτήριο για τους οκτώ λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Στα Εσώβαλτα τέλος ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται την Νίκη Καλής σε παιχνίδι που ίσως ένα μικρό προβάδισμα έχουν οι φιλοξενούμενοι λόγω ετοιμότητας που έχουν σαν ομάδα δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πρόσφατα την προετοιμασία τους και αυτό ίσως παίξει τον δικό του ρόλο.

Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ,έχουν ώρα έναρξης 4 μ.μ και σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε παράταση και πέναλτι .

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ