Το VAR πήρε πίσω λανθασμένα πέναλτι κατά της Γιουβέντους! (vid) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Το VAR πήρε πίσω λανθασμένα πέναλτι κατά της Γιουβέντους! (vid)

Η Φιορεντίνα πίστεψε ότι κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κιελίνι, όμως μετά από 4 λεπτά το VAR πήρε πίσω την απόφαση, για μία παράβαση που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή και γέννησε ακόμα περισσότερη κουβέντα.

Το χέρι του Κιελίνι ήταν εμφανές. Αρκετό για να χαρίσει το πέναλτι στην Φιορεντίνα. Ωστόσο, η Γιουβέντους ήταν τυχερή που στην Ιταλία γίνεται χρήση του VAR. Ο διαιτητής ζήτησε την βοήθεια του ριπλέι κι εκεί φάνηκε μία παράβαση που είχε φύγει της προσοχής όλων. Ο Κιέζα πριν σεντράρει ήταν σε θέση οφσάιντ, κάτι που έγινε ορατό μόνο μετά τη χρήση του VAR.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μία λεπτομέρεια που φάνηκε πολύ αργότερα. Η μπάλα πάει στον Κιέζα από παίκτη της Γιουβέντους (Άλεξ Σάντρο), άρα κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει παράβαση.

Με άλλα λόγια. Ο διαιτητής πήρε (κατά λάθος) την σωστή απόφαση σε κανονική ροή παιχνιδιού και εντέλει αποφάσισε λάθος μετά την χρήση του VAR. Από τα απίστευτα που συμβαίνουν σπάνια…

https://twitter.com/twitter/statuses/962060720945881088

ΠΗΓΗ: http://www.sdna.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ