Το site των φιλάθλων… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Το site των φιλάθλων…

Η διεύθυνση του νέου αθλητικού site www.pellasports.gr καλωσορίζει όλους τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φιλάθλους των ομάδων αλλά και απλούς φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάει με σκοπό την καθημερινή και άμεση ενημέρωση σας.

Το pellasports.gr και οι δημιουργοί του έχουν αποκλειστικό σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση με συνέπεια και σεβασμό στον αναγνώστη. Είναι ένα ανεξάρτητο μέσο, αδέσμευτο και αμερόληπτο που δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κανενός. Θα είναι στη διάθεση όλων των ομάδων 24 ώρες το 24ωρο και θα προσπαθεί να βελτιώνεται καθημερινά μέσα από τις δικές σας παρατηρήσεις και ιδέες.

Το site είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τα όποια έσοδα υπάρξουν θα καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα του και μόνο, ενώ τυχόν επιπλέον κέρδη θα διανέμονται στο προσωπικό και στους εθελοντές βοηθούς.

Το pellasports.gr ευχαριστεί εκ των προτέρων όλο τον φίλαθλο κόσμο του νομού Πέλλας για τη μεγάλη συμπαράσταση και ανταπόκριση από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του και ελπίζει να σταθεί αντάξιο των προσδοκιών σας.
Σας καλούμε να γίνετε κοινωνοί στο εγχείρημα μας αυτό και η αθρόα συμμετοχή σας αποτελεί το πρώτο μεγάλο στοίχημα μας.

More in ΓΕΝΙΚΑ