Το σκέφτονται για να κατέβουν στο πρωτάθλημα – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Το σκέφτονται για να κατέβουν στο πρωτάθλημα

Τα πρώτα μηνύματα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας μάλλον δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά όσον αφορά την κάθοδο των ομάδων στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ΕΠΣ Πέλλας.

Μπορεί κάποιες ομάδες που ήταν ανενεργές να έχουν κάνει γνωστή την επιστροφή τους στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, ωστόσο οι πληροφορίες του PellaSports λένε ότι πολλές είναι οι ομάδες που βρίσκονται σε πλήρη ακινησία και κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι ενόψει της νέας σεζόν.

Η κατάσταση στα περισσότερα σωματεία είναι τραγική, τα ταμεία άδεια, οι παράγοντες δείχνουν απρόθυμοι να συνεχίσουν να χάνουν χρόνο και χρήμα, οι ποδοσφαιριστές αναζητούν ομάδες με… πορτοφόλια.

Όλα αυτά και πολλά άλλα οδηγούν σε μαρασμό τον πυλώνα του ποδοσφαίρου και το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ.

Δυστυχώς η κρίση χτύπησε και το ποδόσφαιρο της Πέλλας με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να βρίσκονται στον αέρα όσον αφορά την συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα.

Δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανένας αν δει και ακούσει ομάδες με ιστορία και συμμετοχές στα πρωταθλήματα, να προτιμήσουν να έχουν την… ησυχία τους, παρά να τρέχουν ολο το χειμώνα για να διατηρήσουν την επαφή τους με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

More in ΓΕΝΙΚΑ