Το πάρτι των Ελπίδων Προμάχων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Το πάρτι των Ελπίδων Προμάχων

Σε γιορτινό και γεμάτο αισιοδοξία κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα του διήμερου πάρτι, που διοργανώνει ο Αθλητικός σύλλογος «Ελπίδες Προμάχων» στο καταπράσινο θερινό κλαμπ «OXYGEN”.

Στην προσπάθεια για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα του συλλόγου, παραβρέθηκαν πλήθος από φίλους του συλλόγου καθώς και πολλοί επισκέπτες από τις γύρω περιοχές.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο υπήρχε προθήκη με τα σήματα της ομάδας, οι κάρτες διαρκείας και τα πλούσια δώρα τα οποία θα κληρωθούν για τους τυχερούς.

Οι εμπειρότατοι επαγγελματίες dj ‘s Greco και Κωστής, ανέβασαν τη διασκέδαση στα ύψη, ενώ στον τεράστιο χώρο του κλαμπ, δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα από τον συνωστισμό. Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ακολουθεί σήμερα η δεύτερη ημέρα, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει μουσικάρες από τον ιστορικό dj ΠΗΤ, ενώ στο αποκορύφωμα της βραδιάς ταΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ θα παρουσιάσουν το ανανεωμένο πρόγραμμά τους σε ένα live που αναμένεται να κρατήσει το κέφι μέχρι τελικής πτώσεως.

Η καλύτερη πρόταση της βραδιάς και είμαστε βέβαιοι ότι όσοι την επιλέξουν, θα αποζημιωθούν πολλαπλά, αφού από τη μια θα διασκεδάσουν με τη ψυχή τους κι από την άλλη θα δώσουν δύναμη στα στελέχη του ιστορικού συλλόγου, ώστε να επιτύχουν στο φιλόδοξο εγχείρημα που επιχειρούν με πολλά όνειρα για το μέλλον της νεολαίας και το ιδεώδες του ερασιτεχνισμού.

Πηγή: promahi-nea.blogspot.com

More in ΓΕΝΙΚΑ