Το μήνυμα του νέου προέδρου της Ελπίδας Έδεσσας – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Το μήνυμα του νέου προέδρου της Ελπίδας Έδεσσας

Το μήνυμα του προέδρου της Ελπίδας Έδεσσας Τάσου Παγιούλα προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και υπόσχεση για το καλύτερο από την νέα διοίκηση.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του:

«Λόγω φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων δεν κατάφερα να αναρτήσω νωρίτερα αυτό το νέο μας ξεκίνημα, για το οποίο θα χρειαστούμε την στήριξη σας και εννοείται δεν θα μπορούσα να το παραλείψω.

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν, σας κάνω γνωστό αυτή την πρώτη μας προσπάθεια ενασχόλησης με τα κοινά μέσω του αγαπημένου μας Συλλόγου την Ελπίδα Έδεσσας, αλλά και τιμή που θα συνεργαστώ με ανθρώπους που μεγαλώσαμε μαζί, που παίξαμε μπάλα μαζί, που κλάψαμε, που γελάσαμε μαζί, με ανθρώπους που αργήσαμε να βρεθούμε αλλά χαίρομαι που βρεθήκαμε, με ανθρώπους που έχουν την ίδια φιλοσοφία, τρέλα και σπίθα με την δική μου.

Είναι πολύ δύσκολο το έργο που έχουμε μπροστά μας, αλλά μοναδικός μας στόχος είναι να ξαναφτιάξουμε από τα θεμέλια αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο από τον οποίο διακρίθηκα, έγινα γνωστός και θέλω να πιστεύω ότι είχα κάνει και περήφανους τους γονείς μου εκείνη την εποχή.

Πλέον από την πλευρά ενός Διοικητικού Μέλους αυτής της ομάδας, εύχομαι να κάνουμε περήφανους όλους όσους την αγαπούν, εύχομαι να ξαναφέρουμε κοντά της όλους εκείνους που την αγαπούσαν αλλά απομακρύνθηκαν, αλλά και νέο κόσμο που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.»

Καλή μας αρχή!!

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ