Το μέλλον 5 νεαρών αστέρων – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ

Το μέλλον 5 νεαρών αστέρων

Τόπο στα νιάτα, αυτός ο χαρακτηρισμός νομίζουμε πως εκφράζει απόλυτα το παρακάτω άρθρο και την φιλοσοφία που θέλησε να ακολουθήσει το καλοκαίρι η Αναγέννηση Δωροθέας!
Ομάδα που δεν στηρίζει τα νέα παιδιά δεν έχει μέλλον…
Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού γίνανε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις πέντε εξ αυτών από τις Ακαδημίες του Αλμωπού Αριδαίας.
Αποκτήθηκαν οι Κυριάκος Τσακιρίδης , Γιάννης Νικολαίδης , Χρήστος Νεραντζόγλου , Δημήτρης Σούσουλας και Χρήστος Σταματιάδης.
Ο υψηλόσωμος(1.96) τερματοφύλακας Κυριάκος Τσακιρίδης έχει την τύχη/ατυχία να βρίσκεται φέτος στην ομάδα με άλλους δύο τερματοφύλακες , που αυτό σημαίνει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, πολυτέλεια για ομάδα Β κατηγορίας να έχει τρεις τερματοφύλακες!
Να αναφέρουμε πως ο Κυριάκος κάνει ατομικές προπονήσεις για την βελτίωση του με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Α εθνικής Θοδωρή Γκίτκο!
Ο αμυντικός Γιάννης Νικολαίδης έχει αγωνιστεί σε 8 αγώνες στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα δείχνοντας από τους πιο σταθερούς παίκτες!
Ο 15χρονος Χρήστος Νεραντζόγλου γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή/προπονητή Μάκη Νεραντζόγλου!
Ο εξ Αθήνας αριστεροπόδαρος Δημήτρης Σούσουλας, τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αριδαία και έχει αγωνιστεί τον Άρη Αμφιαλης!
Ο ”αγαθός” εκ Αγάθης νεαρός μεσοεπιθετικός Χρήστος Σταματιάδης με επιθετικές αρετές καθώς είναι ο πρώτος scorer της Αναγέννησης!
Οι πέντε νεαροί αθλητές έχουνε φέτος ουσιαστικά την πρώτη τους ποδοσφαιρική εμπειρία στα γήπεδα της Β κατηγορίας , έχουν μια γεύση για τα δεδομένα της και στο χέρι τους είναι να αναδειχτούν μέσα από την ομάδα!
Σε ιντερνετική συνομιλία που είχαμε μαζί τους, μας είπαν όλοι με ένα στόμα μια φωνή για το άριστο οικογενειακό κλίμα και πως θα ήθελαν και του χρόνου να βρίσκονται εδώ!
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως και στόχος της ομάδας είναι να τους έχει στο σύνολό της για πολύ καιρό ακόμα, μακάρι κάποια στιγμή να έρθουν προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και να αναδειχτούν!
Εμείς τους ευχόμαστε να είναι υγιείς , να δουλεύουν σκληρά και τα κεφάλια κάτω…
Μακάρι όλες οι ομάδες να στηρίζονται στα νέα παιδιά ώστε να έχει μέλλον το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

More in Β 1ος ΟΜΙΛΟΣ