Τι σημείωμα θα άφηναν στο αμάξι τους οι οπαδοί 7 Ελληνικών ομάδων; – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Τι σημείωμα θα άφηναν στο αμάξι τους οι οπαδοί 7 Ελληνικών ομάδων;

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε χτες ο ΠΑΟΚτζής!
Την Κυριακή το βράδυ είχε ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Η Τούμπα ήταν καραφίσκα και όπως καταλαβαίνετε το πάρκινγκ περιμετρικά του γηπέδου ήταν ψιλοπαλουκάκι.

Ένας τίμιος οπαδός του ΠΑΟΚ, λοιπόν, αποφάσισε να αράξει την αμαξάρα του στη μέση του πουθενά. Αλλά επειδή δεν είναι και κανένας ασυνείδητος, είπε να αφήσει στο παρμπρίζ αυτό το σημείωμα:

Αποδέκτες προφανώς ήταν οι υπόλοιποι οδηγοί τους οποίους έκλεινε και, εικάζουμε, η τροχαία, η οποία ας πούμε θα τον έπαιρνε τηλέφωνο για να τρέξει να το πάρει. Έτσι, ο προνοητικός οπαδός τους ενημέρωσε για το πού θα βρίσκεται, τους έδωσε και τον αριθμό του για να μην ανησυχούν, και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ούτε κλήση.

Διαβάζοντας το σημείωμα του αγνού παοκτζή, συμφωνήσαμε στο εξής. Από τη μία ότι, ναι, ένα τέτοιο σημείωμα μόνο σε παοκτζή θα μπορούσε να ανήκει. Από την άλλη, όμως, για Παοκάρα, παραήταν soft ένα τέτοιο σημείωμα. Εμείς αλλιώς τους έχουμε συνηθίσει τους παοκτζήδες και προφανώς περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

Κάτι τέτοιο, ας πούμε:

Ή έστω ένα «Ναι ρε ΠΑΟΚ» , ένα «ΠΑΟΚ κι ας μην την πληρώσω ποτέ». Τεσπά.

Επειδή, όμως, όταν υπάρχει οπαδισμός, υπάρχει πάντα και ανταγωνισμός, αρχίσαμε να προβληματιζόμαστε για τα σημειώματα που θα άφηναν στα αυτοκίνητά τους οι οπαδοί άλλων Ελληνικών ομάδων.

Η απάντηση, στα παρμπρίζ των 7 οπαδικών αυτοκινήτων που ακολουθούν:

More in ΓΕΝΙΚΑ