Την ώρα που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ψυχορραγεί, μισθοί 16-12.5-12-11.5-11 χιλ. ευρώ μηνιαίως στην ΕΠΟ! – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Την ώρα που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ψυχορραγεί, μισθοί 16-12.5-12-11.5-11 χιλ. ευρώ μηνιαίως στην ΕΠΟ!

Σκληρή ανακοίνωση κατά της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ και τα μέλη της ΚΕΔ από την ΕΠΣ Ηρακλείου και προσωπικά, τον Νίκο Τζώρτζογλου, δίνοντας δημοσιότητα τους μισθούς στελεχών τους!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου:
Τους τελευταίους μήνες το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει μάρτυρας μιας φαρσοκωμωδίας που παίζεται στην ΕΠΟ με πρωταγωνιστές τους διορισμένους της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.
Τα παρακάτω πρόσωπα, φερόμενα και ως εξομαλυντές και του οποίους ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού κ. Κοντονής με σε συνεργασία με τον επιτετραμμένο της FIFA Κύπριο Πρόεδρο κ. Κουτσοκούμνη και την στήριξη μεγάλων ΠΑΕ «φύτεψαν» για να εξομαλύνουν τάχα το ελληνικό ποδόσφαιρο και που κοστίζουν ΜΗΝΙΑΙΩΣ στην ΕΠΟ τα παρακάτω ποσά έκαστος:

Γιάννης Δρόσος (πρόεδρος) 7.500 ευρώ
Νίκος Μπάρτζης (αν. πρόεδρος) 7.000 ευρώ
Ιάκωβος Φιλιππούσης (εξωτ. σύμβουλος) 7.000 ευρώ
Αλέξης Δέδες (γραμματέας) 12.500 ευρώ
Ζήσης Βρύζας (εθνικές ομάδες) 11.000 ευρώ
Σταύρος Τριτσώνης (ΚΕΔ/ΕΠΟ) 16.000 ευρώ
Μιχάλης Κουκουλάκης (ΚΕΔ/ΕΠΟ) 11.500 ευρώ

Αυτό είναι το κόστος ΠΡΟΚΛΗΣΗ της Π.Δ.Ε της ΕΠΟ όταν η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και εάν είμαστε υπερβολικοί, ας μας διαψεύσουν.

Αυτοί, λοιπόν, είναι που οδηγούν στον θάνατο τον ερασιτέχνη παράγοντα και εκατοντάδες ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και διαλύουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, με τη συνεχιζόμενη άρνησή τους να γίνει ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ των χρεών προς την Ομοσπονδία.

Οι ακριβοπληρωμένοι κύριοι της ΕΠΟ κρατούν σε ομηρία εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, χωρίς να τους ενδιαφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Εμείς οι παράγοντες τι κάνουμε;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ
Πηγή: arenafm.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ