Την πρόκριση ο Εθνικός, τις εντυπώσεις η Θύελλα… (video) – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Την πρόκριση ο Εθνικός, τις εντυπώσεις η Θύελλα… (video)

Ένα αμφίρροπο παιχνίδι παρακολούθησαν οι 350 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο των Σαρακηνών όπου ο Εθνικός Γιαννιτσών πήρε την πρόκριση επικρατώντας με σκορ 1-0 επί της τοπικής Θύελλας που ίσως δικαιούταν κάτι καλύτερο με βάση την εικόνα της,ωστόσο έδειξε άτολμη επιθετικά.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με φάσεις εκατέρωθεν μπροστά στις δύο εστίες χωρίς όμως να αξιοποιούνται οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες με τον Γιώργο Μουρουζίδη (έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνει εύκολα) οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο και τον Γιώργο Νάνο οι γηπεδούχοι μία σε κάθε ημίχρονο. Τελικά ή λύτρωση για την ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη ήρθε στο 79′ όταν ο Κώστας Καπουσούζης με ένα καλοζυγισμένο φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον έμπειρο Αποστόλου και διαμόρφωσε το τελικό σκορ χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα της Νέας Τραπεζούντας που στο 89′ είχε δοκάρι με τον Μιχάλη Κηλίκη.

Αριστη η διαιτησία των κ.κ Ταγκαλίδη(Αρέστης-Τριανταφυλλίδης).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Θύελλα: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,Ρώσσης,ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΥ,Μπαγκής(82′ Αταλασίδης)Ε.ΤΣΟΡΜΠΑΣ,Β.Τσόρμπας,Τρίψης (66′ Συλλέκτης),Γ.ΘΩΜΑΣ, Παπαδόπουλος (86′ Γραικός),Ε.ΘΩΜΑΣ,Νάνος.

Εθνικός: Πόπης,ΠΡΕΜΤΣΗΣ,Γρηγοριάδης, ΒΟΤΑΡΗΣ,ΓΙΟΝΤΗΣ,Καμπάνης,Μπάρμπας (66′ Κηλίκης),ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ,Καπουσούζης, Μουρουζίδης,ΧΩΡΑΦΑΣ.(88′ Ζγουρούδης)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ