Τα… κρέμασε ο Χρήστος Ζαρογιάννης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα… κρέμασε ο Χρήστος Ζαρογιάννης

Την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τους αγωνιστικούς χώρους σαν ποδοσφαιριστής πήρε ο Χρήστος Ζαρογιάννης, κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 34 ετών και αφού μεγαλούργησε στα γήπεδα για 20 συναπτά έτη.

Βέβαια θα παραμείνει στο άθλημα σαν προπονητής τονίζοντας ότι θέλει να αφοσιωθεί στην προπονητική, ενώ να σημειωθεί ότι σαν παίκτης πέρασε και από τον Ν. Πέλλας, αγωνιζόμενος σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αετό Σκύδρας, Αλμωπό Αριδαίας και ΑΣ Γιαννιτσά.

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Κανένα άθλημα δεν λατρεύτηκε όσο το ποδόσφαιρο γι’αυτό όταν αποφασίσεις να σταματήσεις πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος. Για κάθε τέλος υπάρχει και μία αρχή υποστηρίζουν αρκετοί, ανάμεσα σε αυτούς και εγώ!

Μπορεί η απόφαση μου να ολοκληρώσω μια καριέρα στην οποία γνώρισα πάρα πολλές χαρές και ελάχιστες λύπες να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ωστόσο το πράττω με γνώμονα μία νέα “κατεύθυνση”, την προπονητική!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους διοικούντες συνεργάστηκα τα τόσα χρόνια που αγωνίστηκα στα ελληνικά γήπεδα και να τους εκφράσω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου που πίστεψαν σε μένα..

Να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τους συμπαίκτες που είχα την τιμή να αγωνιστώ πλάι τους, οι στιγμές στα αποδυτήρια αλλά και όλες τις περιστάσεις που έζησα μαζί τους θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου για όλους και τον καθένα ξεχωριστά.

Αποφάσισα να περάσω στο επόμενο στάδιο της ζωής μου και να αναλάβω τον δύσκολο ρόλο του προπονητή, βγάζοντας τα ποδοσφαιρικά από τα πόδια και φορώντας τα στο κεφάλι!
Καλή αντάμωση στα γήπεδα!»

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ