Τα Γρεβενά Αεράτα τολμούν το άλμα στη Γ εθνική !! Έστειλαν δήλωση συμμετοχής και περιμένουν την έγκριση από το ΔΣ της ΕΠΟ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τα Γρεβενά Αεράτα τολμούν το άλμα στη Γ εθνική !! Έστειλαν δήλωση συμμετοχής και περιμένουν την έγκριση από το ΔΣ της ΕΠΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαμε με τον προπονητή των Γρεβενών Αεράτων Νίκο Μπαλοδήμο ο οποίος μας δήλωσε τα παρακάτω:

“Οι εξελίξεις που υπήρξαν με τη μη συμμετοχή του Πυρσού Γρεβενών στην Γ’ εθνική και το νέο κανονισμό του ΚΑΠ που δίνει την ευκαιρία στους παρακάτω της βαθμολογίας των ΕΠΣ αν επιθυμούν να πάρουν αυτή τη θέση της ομάδας που δεν θελήσει να ανέβει, αν και δεν ήμασταν εκατό τοις εκατό έτοιμοι αποφασίσαμε να τολμήσουμε.

Αφού δεν έγινε κάτι με Σειρήνα και Καμβουνιακό, εμείς σαν τέταρτοι της βαθμολογίας στείλαμε δήλωση συμμετοχής στη Γ εθνική. Όπως μας πληροφόρησαν η δήλωση συμμετοχής μας, θα περάσει την ερχόμενη εβδομάδα από Διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και αν εγκριθεί θα στείλουμε και τα υπόλοιπα χαρτιά και δικαιολογητικά για να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ήδη σαν σύλλογος κάνουμε κάποιες προεργασίες και κάποιες επαφές για να ξεπεραστούν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες και θα τολμήσουμε !!Θα κάνουμε το άλμα και την προσπάθεια μας στην Γ’ εθνική.”

Πηγή: matiesstasport.blogspot.gr

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ