Τίμησαν τον Άγιο Ευστάθιο Δόξα Μεγαπλατάνου και Βετεράνοι του Εδεσσαϊκού… – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 1ος όμιλος

Τίμησαν τον Άγιο Ευστάθιο Δόξα Μεγαπλατάνου και Βετεράνοι του Εδεσσαϊκού…

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στον Μεγαπλάτανο ανήμερα του Αγίου Ευσταθίου στον οποίο είναι αφιερωμένος ο ιερός ναός και ενόψει της πανήγυρης του χωριού η τοπική Δόξα αντιμετώπισε τους βετεράνους του Εδεσσαϊκού με τελικό σκορ 2-2.

Πολύ καλό το παιχνίδι όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο σίγουρα θα θυμήθηκαν τα παλιά καλά χρόνια της ένδοξης ομάδας του Εδεσσαϊκού. Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Λευτέρης Φουντουκίδης (21′-68′) και των φιλοξενούμενων οι Τάσος Τοπαλίδης(8′) και Πέτρος Πασσαλής(84′).

Διαιτητές Γιώργος Μιχαηλίδης(Θεόφιλος Μιχαηλίδης-Γιώργος Λαμπρίδης) αρίστευσαν.

ΔΟΞΑ: Σωτηριάδης,Παυλίδης Ι.,Καιλάρης Παν.,Πλίσκας,Μποζνακίδης,Μίζογλου(46′ Μάτσης),Κιουλάφι(46′ Καιλάρης Σ.),Αντωνίου, Παπανικολάου (46′ Χατζής),Φουντουκίδης,Παυλίδης

Δ.ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ:Σταφύδας,Κίτσος,Πέτκος,Σέξτος,Παυλίδης,Τζούρτζος,Τοπαλίδης,Πασσαλής,Χατζηλαμπρινός,Μαλουμίδης,Τσαντηρίδης.

Μετά το παιχνίδι ακολούθησε μίνι δεξίωση όπου η διοίκηση της ομάδας προσέφερε σε όσους αγωνίστηκαν και στους διαιτητές πλούσια εδέσματα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσει.

Υ.Γ Η διοίκηση της Δόξας Μεγαπλατάνου ευχαριστεί την ομάδα των βετεράνων του Εδεσσαϊκού για την αποδοχή της πρόσκλησης να τιμήσουν την πανήγυρη του χωριού καθώς επίσης και τους διαιτητές του αγώνα για την αφιλοκερδή διαιτησία τους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

More in Α 1ος όμιλος