Τέλος ο Άρης Παλαιοχωρίου, απέσυρε την συμμετοχή του – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος ο Άρης Παλαιοχωρίου, απέσυρε την συμμετοχή του

Άνω κάτω γίνεται ο 2ος όμιλος στην Γ’ Εθνική μετά την απόφαση του Ερασιτέχνη Ηρακλή να μην προχωρήσει η υπόθεση με την εξαγορά του ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου.

Η ομάδα της Χαλκιδικής που είχε δηλώσει συμμετοχή εκπρόθεσμα και λίγο πριν την κλήρωση των ομίλων με την προϋπόθεση να αντικατασταθεί από τον Γηραιό αποσύρθηκε οριστικά.

Αυτό επιβεβαιώθηκε πλέον κι από την ΕΠΟ αφού στάλθηκε και σχετικό έγγραφο από τον Άρη Παλαιοχωρίου στο οποίο επικαλείται οικονομικούς λόγους για να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα στην επιστολή υπάρχει και θερμή παράκληση προς την Ομοσπονδία να την αποφυγή επιπλέον ποινών.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί πρόβλημα στο σχεδιασμό της ΕΠΟ (είχε δεχθεί ελαφρά την καρδία την εκπρόθεσμη συμμετοχή της ομάδας της Χαλκιδικής), για τον 2ο όμιλο που πλέον μένει με 14 ομάδες από τις 15 που ήταν.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι αντίπαλοι του Άρη Παλαιοχωρίου θα παίρνουν τα ματς στα χαρτιά και μια ομάδα να κάνει κανονικά το ρεπό της.

Επί του θέματος πάντως, δεν έχει ασχοληθεί ακόμη η ΕΠΟ ωστόσο αναμένεται να τεθεί το θέμα επί τάπητος, για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα με τα σωματεία πάντως να αγωνιούν για το τι μέλλει γίνεστε, καθώς υπάρχει στον ορίζοντα για 4 αγωνιστικές σε όλο το πρωτάθλημα να μένουν άπραγα, με έναν μήνα επιπλέον έξοδα στην πλάτη τους χωρίς να έχουν καμιά ευθύνη.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ