Τέλος έξι παίκτες από τον ΑΣ Γιαννιτσά – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος έξι παίκτες από τον ΑΣ Γιαννιτσά

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα των Γιαννιτσών 6 ποδοσφαιριστές, μετά την εισήγηση του τεχνικού της ομάδας κ. Τίμου Καβακά. Ήδη οι παίκτες αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους, μια που τους γνωστοποιήθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.

Πάντως και οι 6 που αποχωρούν αποτέλεσαν σε πάρα πολλά παιχνίδια βασικά στελέχη της ομάδας, η οριοθέτηση υψηλών στόχων στην ομάδα και το γεγονός ότι δεν ταιριάζουν οι εν λόγω παίκτες στο πλάνο του τεχνικού, οδήγησε στην απόφαση αυτή μια που έγινε μετά από εισήγηση του τεχνικού τιμ σχετικά με  την επικείμενη  αλλαγή του ρόστερ της.

Οι παίκτες που φεύγουν είναι:

Ο λόγος για τον αρχηγό της ομάδας Ιορδανίδη Νίκο, τους επιθετικούς Χουσεΐνογλου και Θεοδωρίδη τον τερματοφύλακα Γιώτα και τους αμυντικούς Αθανασιάδη και Χατζηαθανασίου.

Η διοίκηση κινείτε στο προγραμματισμό που έχει κάνει μαζί με τον τεχνικό κ. Καβακά με σκοπό και γνώμονα την αγωνιστική ανάταση του συλλόγου ώστε να παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά ακόμα καλύτερος αγωνιστικά.

 

Πηγή: matiespellas.gr

 

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ