Συνεχίζουν την σκληρή δουλειά οι Πειρατές, αύριο φιλικό στο Αμύνταιο – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζουν την σκληρή δουλειά οι Πειρατές, αύριο φιλικό στο Αμύνταιο

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της Θύελλας Σαρακηνών με εντατικές προπονήσεις στο «Ευάγγελος Τζιούτζης» των Σαρακηνών το οποίο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Γαλτσίδης όπως και ο άμεσος συνεργάτης του Πέτρος Τόπκας με την καθημερινή σκληρή δουλειά που κάνουν προσπαθούν να προετοιμάσουν τους παίκτες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν στις 11 Οκτωμβρίου.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, τα οποία όμως βρίσκονται στον αέρα λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν τόσο στο Ν. Πέλλας, όσο και στους γύρω Νομούς και ο Κώστας Γαλτσίδης σε συνεργασία με την διοίκηση θα αποφασίσει τι πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας.

Για αύριο Κυριακή οι Πειρατές μεταβαίνουν στο Αμύνταιο για να αντιμετωπίσουν στις 17.30 τον τοπικό Ερμή με απόντες τους Παναγιώτη Πετρούση που υποφέρει ακόμη από το κάταγμα στην μύτη κάνοντας προπονήσεις, χωρίς όμως να αγωνίζεται για προληπτικούς λόγους σε φιλικά παιχνίδια, Αστέριο Μπακαλούδη που έχει τράβηγμα στον μηρό, Γιώργο Μισαηλίδη και Βαγγέλη Μεταξά που δεν θα αγωνιστούν προληπτικά.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ