Συνεχίζουν στο μπάσκετ του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Παρτσαλάκης και Χαλόφτης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζουν στο μπάσκετ του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Παρτσαλάκης και Χαλόφτης

Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις του συλλόγου των Γιαννιτσών:

“Ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών  είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Στέλιο Παρτσαλάκη και την νέα αγωνιστική χρονιά στην ομάδα του.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας νιώθει όχι μόνο χαρά αλλά και περηφάνια, αφού ο Στέλιος είναι δεκαέξι ετών από τα Γιαννιτσά και θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα αγωνιστεί στο ανδρικό τμήμα με τα χρώματα του «Μέγα».

Ο Στέλιος μετά το πέρασμά του από όλα τα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου μας, αφού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, φέτος θα προσφέρει τις «υπηρεσίες» του στο ανδρικό τμήμα.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας του εύχεται να είναι πάντα υγιής και να έχει με την ομάδα μας πολλές επιτυχίες.

“Για τη νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα μας υποδέχεται και αγκαλιάζει στην οικογένειά της τον Γιάννη Χαλόφτη.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο 16χρονος Γιάννης θα αγωνιστεί στο ανδρικό τμήμα του «Μέγα», κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους αλλά παράλληλα και υπερήφανους για αυτή την επιλογή του.

Ο Γιάννης Χαλόφτης γεννήθηκε και ζει μόνιμα στα Γιαννιτσά και είναι αθλητής που προέρχεται από τις ακαδημίες του «Μ. Αλεξάνδρου».

Το Δ.Σ. της ομάδας μας τον ευχαριστεί και του εύχεται να έχει πάντα επιτυχίες.”

More in ΜΠΑΣΚΕΤ