Συνεχίζουν στον Φίλιππο, Αγγελος Σκαπέρδας και Γιάννης Τσιρακίδης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Συνεχίζουν στον Φίλιππο, Αγγελος Σκαπέρδας και Γιάννης Τσιρακίδης

Στον Φίλιππο Σταυροδρομίου θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Κρυαβρυσιώτες Άγγελος Σκαπέρδας και Γιάννης Τσιρακίδης που συμφώνησαν σε όλα με τη διοίκηση του Λάκη Σικοβάρη.

Ο Άγγελος Σκαπέρδας που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης έχει θητεύσει μεταξύ των άλλων με επιτυχία σε Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων, Ακαδημία Κρ. Βρύσης και Απόλλωνα Κρ. Βρύσης, ενώ να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του σαν τερματοφύλακας αλλά στην συνέχεια επέλεξε να αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή.

Την σεζόν που πέρασε ήταν από τους κορυφαίους, βοήθησε πολύ στο σκοράρισμα και μάλιστα αναδείχθηκε 1ος σκόρερ του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας με 19 τέρματα.

Ο Γιάννης Τσιρακίδης ένας παίκτης που αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός αλλά, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση σε όλες τις γραμμές, διαθέτει τεράστια εμπειρία, αφού αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με αξιόλογη παρουσία στον ιστορικό Απόλλωνα Κρ. Βρύσης και η προσφορά του στην ομάδα του Φιλίππου αναγνωρίζεται ιδιαίτερα από τους φίλους της ομάδας.

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ