Συνεχίζουν στον Μ.Α. Γιαννιτσών, Κουτρουλός και Παπαμανώλης – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζουν στον Μ.Α. Γιαννιτσών, Κουτρουλός και Παπαμανώλης

Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις του συλλόγου:

“Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και την νέα αγωνιστική χρονιά στο αγωνιστικό ενεργητικό της ομάδας τον Στέργιο Κουτρουλό.

Ο Στέργιος είναι παίκτης που αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στον «Μέγα» δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο.

Με όπλο του την αγωνιστικότητα αλλά και την πολύ καλή άμυνα του είναι μεγάλη βοήθεια για όποια ομάδα τον έχει στο δυναμικό της.

Η οικογένεια του «Μέγα» εύχεται στον Στέργιο μια υγιή χρονιά στην οποία να έχει και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες με την ομάδα μας.

“Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και την νέα αγωνιστική χρονιά στο «ρόστερ» της τον Πασχάλη Παπαμανώλη.

Ο Πασχάλης αγωνίζεται τέσσερα χρόνια στην ομάδα του «Μέγα» και παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της.

Η αγωνιστική του ωριμότητα και η πειθαρχεία του στο παιχνίδι είναι στοιχεία που βοηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα στην προσπάθειά της να επιτύχει τους στόχους της.

Ευχόμαστε στον Πασχάλη να έχει με την φανέλα της ομάδας μας την νέα αγωνιστική χρονιά, υγεία και πολλές επιτυχίες.”

More in ΜΠΑΣΚΕΤ