Συνεχίζουν μαζί Φίλιππος και τεχνικό τιμ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Συνεχίζουν μαζί Φίλιππος και τεχνικό τιμ

Συνεχίζει στον πάγκο του Φίλιππου Σταυροδρομίου ο Αλέξης Κουτίδης μαζί με τον συνεργάτη του Μίλτο Καλαϊτζή μετά την περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας, από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

Η Διοίκηση του Λάκη Σικοβάρη έκανε συζητήσεις με τον νεαρό Γιαννιτσιώτη τεχνικό και τον συνεργάτη του και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να συνεργαστούν και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος τεχνικός του Φιλίππου πλέον έχει εργαστεί με επιτυχία στις Ακαδημίες της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ενώ διετέλεσε για μια τριετία τεχνικός και στην ανδρική ομάδα της Αναγέννησης.

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο και δίπλωμα προπονητή UEFA Β και C.

Έχει δυο μεταπτυχιακά στην «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία» και στην «Κινησιολογία».
Ενώ έχει παρακολουθήσει τα Προγράμματα Επιμόρφωσης του ΑΠΘ: «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών», «Αθλητική Διατροφή» και «Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (PERFORMANCE ANALYSIS) των ποδοσφαιριστών».

Ο Μίλτος Καλαϊτζής άμεσος συνεργάτης του νεαρού τεχνικού, είναι 31 ετών και έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ Γιαννιτσώνμε τον οποίο είχε κατακτήσρι το πρωταθλημα σε Α’ και Α1 Κατηγορία ενώ αγωνίστηκε και στη Δ’ Εθνική,
στον Άρη Αμπελειών και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας.

More in Α' ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ