Συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Μόσχου στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Μόσχου στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Κωνσταντίνο Μόσχου.

Ο Κωνσταντίνος θεωρείται παίκτης «σημαία του Συλλόγου» αφού ανήκει στο δυναμικό του από το 1993. Χαρακτηρίζεται από την ηρεμία και τον έξυπνο τρόπο παιχνιδιού του αλλά και από το εξαίρετο ήθος του που γνωρίζουν εξάλλου όλοι οι συναθλητές του τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της κεντρικής Μακεδονίας.

Σαν αθλητής ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία από τις ακαδημίες του «Μέγα» και στην συνέχεια πήρε μέρος στα πρωταθλήματα μικρών ηλικιών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Από δεκαπέντε ετών αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου με πολλές διακρίσεις και ανόδους κατηγοριών για των σύλλογο μας.

Η οικογένεια του «Μέγα» εύχεται στον Κωνσταντίνο να έχει υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.”

More in ΜΠΑΣΚΕΤ