Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Α1 η Δόξα Μελισσίου, 3-0 τη Νίκη Καλής – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Α1 η Δόξα Μελισσίου, 3-0 τη Νίκη Καλής

Στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ξεπέρασαν το εμπόδιο, της εξαιρετικής ομάδας της ΝΙΚΗΣ Καλής του Ν. Τσιρογιάννη, με σκορ 3-0, διατηρώντας τη διαφορά των δυο (2) βαθμών από το μόνο διώκτη της, ΔΟΞΑ Μαυροβουνίου και αυξάνοντας τη διαφορά στους 11 βαθμούς από τον ΕΘΝΙΚΟ Γιαννιτσών και στους 7 βαθμούς από τη ΔΟΞΑ Μανδάλου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι, έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο, εκμεταλλευόμενοι, τις απουσίες βασικών παικτών, των γηπεδούχων, που έπαιξαν νωχελικά, χωρίς καλή κυκλοφορία μπάλας, δημιούργησαν μια-δυο ευκαιρίες τις οποίες κι έχασαν χάρη στην ετοιμότητα και την εμπειρία, του γκολκίπερ Καραογλανίδη.  Μετά το 20λεπτο οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ισορρόπησαν, βελτίωσαν την κυκλοφορία και απείλησαν την εστία των φιλοξενούμενων, δημιουργώντας και χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες και τελικά στο 36΄ σε κόρνερ του Μιχαηλίδη, ο συνήθης ύποπτος Κ. Δουλγερίδης με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0, με το οποίο έληξε το α΄ ημίχρονο.

Στο β΄ημίχρονο με την είσοδο του Φάβα και του Λιτοβολή Δ, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και πέτυχαν δύο ακόμη γκολ με τον Τουλγαρίδη Α, στο 61΄ το 2-0 και με το Λιτοβολή Δ το 3-0 στο 67΄. Έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.

Η διαιτησία του κ. Μαυρίδη και των βοηθών πολύ καλή.

Σύνθεση της νικήτριας: (Ντιμτσούδης Σ), Καραογλανίδης, Χατζηδάκης (Γιοβάνογλου), Φωστηρόπουλος (Βερβελές), Δουλγερίδης, Ραμπούσης, Μιχαηλίδης, Σερέτης, Σέλγκου (Φάβας), Νιοράτζε, Πετρίδης (Λιτοβολής), Τουλγαρίδης.

More in Α1 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ