Συνέντευξη Γιάννη Ξανθόπουλου για τον ίδιο και την ομάδα του – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΓΕΝΙΚΑ

Συνέντευξη Γιάννη Ξανθόπουλου για τον ίδιο και την ομάδα του

 

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος μιλάει στην Metrosport για τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα Καλαμαριάς, την πορεία του ίδιου, ενώ καταθέτει και την άποψη του αναφορικά με την πορεία του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

«Αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία, έχουμε καταφέρει να κάνουμε μια πολύ καλή αρχή αντιμετωπίζοντας μάλιστα καλές ομάδες με δυνατές έδρες και να βρισκόμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Το Πρωτάθλημα όμως είναι μακρύ και θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία».

Ποιο θεωρείς το δυνατό στοιχείο της ομάδας που την έχει φέρει στην κορυφή;

«Πιστεύω πως η πολύ καλή αμυντική λειτουργία που μας έχει περάσει ο κύριος Μιχαηλίδης (κόουτς) είναι το δυνατό στοιχείο της ομάδας και αυτό αποδεικνύεται από τα μόλις 2 γκολ που έχουμε δεχτεί στο Πρωτάθλημα. Ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το άψογο κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά, όπως και η διοίκηση η οποία μας προσφέρει σχεδόν τα πάντα».

Πως θα περιέγραφες το αγωνιστικό σου προφίλ;

«Αρχικά θα χαρακτηρίζα τον εαυτό μου περισσότερο παίκτη ψυχολογίας. Τώρα όσον αφορά τα αγωνιστικά μου χαρακτηριστικά πιστεύω πως έχω καλή τεχνική κατάρτιση, είμαι απρόβλεπτος και αγωνίζομαι με πάθος βέβαια όλα αυτά θα τα κρίνουν οι ειδικοί και όχι εγώ».

Ποιοι παίκτες έχουν λειτουργήσει ως πρότυπα σου;

«Γενικά στην ζωή μου από μικρός δεν είχα κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή σαν πρότυπο, πρίν λίγο καιρό όμως παρακολούθησα τυχαία κάποια βίντεο του παλαίμαχου πλέον ποδοσφαιριστή Redondo και είπα αμέσως ότι θέλω να γίνω σαν και αυτόν. Η ποιότητα που έβγαζε στο επιθετικό κομμάτι σε συνδιασμό με την αμυντική του λειτουργία ήταν φανταστική».

Ποιοι είναι οι φετινοί σας στόχοι;

«Το ότι βρισκόμαστε στη κορυφή του Πρωταθλήματος δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχάσουμε τον βασικό στόχο που μας τέθηκε στην αρχή του Πρωταθλήματος ο οποίος είναι η γρήγορη σωτηρία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Από εκεί και πέρα εμείς θα δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να περνούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από κάθε αγώνα».

Τι χρειάζεται να βελτιώσει η ομάδα για να παραμείνει στην κορυφή;

«Νομίζω πως αυτό που χρειάζεται για να μείνουμε στην κορυφή αρχικά είναι το να μείνουμε ταπεινοί, προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε το πλάνο μας με την ίδια συγκέντρωση και νοοτροπία».

 

Πηγή: metrosport.gr

More in ΓΕΝΙΚΑ