Συγχαρητήρια ανακοίνωση Μέγα Αλέξανδρου Δροσερού – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Α 2ος όμιλος

Συγχαρητήρια ανακοίνωση Μέγα Αλέξανδρου Δροσερού

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΙ ΕΚΛΕΧΘΕΙΣΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ 18/08/2017 ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ Κ.Κ.

1) AΣΤΕΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΩΣ Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

2) ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΝΙΔΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΑΦΗΣΑ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΡ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΛΙΟΥΦΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Π.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΑΝΔΡΕΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Υ.Γ. : Εντός των ημερών θα εκδοθεί ανακοίνωση για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας την νέα περίοδο. 2017-18.

More in Α 2ος όμιλος