Συγκλονιστικός Ριμπερί: «Με εγκατέλειψαν οι γονείς μου, η ουλή είναι η ζωή μου» – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκλονιστικός Ριμπερί: «Με εγκατέλειψαν οι γονείς μου, η ουλή είναι η ζωή μου»

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση, ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του, όταν εγκαταλείφθηκε μωρό από τους γονείς του, και για την ουλή στο πρόσωπό του, το οποίο έχει… σημαδέψει τη ζωή του.

Νεογέννητο μερικών ημερών ήταν όταν οι βιολογικοί γονείς του τον εγκατέλειψαν σε ένα μοναστήρι. Στα δύο του θύμα τροχαίου, οι πληγές του οποίου έμειναν χαραγμένες στο πρόσωπό του.

Σήμερα είναι διάσημος ποδοσφαιριστής, αλλά ο 34χρονος Γάλλος μέσος δεν διστάζει να μιλήσει για τα σκοτεινά χρόνια της ζωής του, για τα σημάδια που έχει στο πρόσωπο και στην ψυχή του.

«Αυτή η ουλή… Αυτή με διαμόρφωσε, αυτή έφτιαξε τον χαρακτήρα μου και μου έδωσε δύναμη. Δεν είναι εύκολο να είσαι παιδί και να κυκλοφορείς με ένα τέτοιο σημάδι. Σε κοιτάζουν περίεργα οι άλλοι, λένε ότι είσαι άσχημος. Και η οικογένειά μου υπέφερε εξαιτίας αυτής της ουλής, εξαιτίας όλων όσων έπρεπε να ακούει. Όλοι κοίταζαν το πρόσωπό μου και έλεγαν ότι είμαι άσχημος. Δεν γινόταν να περάσω απαρατήρητος. Ακόμα και τώρα που παίζω ποδόσφαιρο, δεν κοιτάζουν τον Φρανκ, αλλά την ουλή του» ήταν τα λόγια του Ριμπερί, ο οποίος τόνισε ότι παρά τα άσχημα σχόλια, ούτε δάκρυ δεν βγήκε από τα μάτια του, ως ένδειξη αδυναμίας…

«Παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος και με ενοχλούσαν αυτά που άκουγα, δεν πήγα ποτέ στη γωνία να βάλω τα κλάματα. Ναι, υπέφερα, αλλά ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν έκλαψα. Και δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω πλαστική επέμβαση, διότι τα σημάδια μου είμαι εγώ» συμπλήρωσε στην συνέντευξή του στο γαλλικό Canal +.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου παραδέχθηκε ότι στην εφηβεία ήταν… αλητάκος, πριν αποφασίσει ότι θα συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο, το οποίο του έδωσε διέξοδο.

ΠΗΓΗ: http://www.sdna.gr

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ