Στο Πειρατικό και ο Παναγιώτης Μαντζανάς – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | pellasports.gr – πελλα σπορτς
Connect with us

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο Πειρατικό και ο Παναγιώτης Μαντζανάς

Την απόκτηση του ταλαντούχου και ιδιαίτερα εξελίξιμου μέσου Παναγιώτη Μαντζανά ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών, προσθέτοντας στο ρόστερ της ένα νέο παιδί με φιλοδοξίες που επιδιώκει την διάκριση.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειρατών την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας ομάδα της γενέτειρας του και ήταν από τους πλέον διακριθέντες, παρά το νεαρό της ηλικίας του (2002) και έδειξε ότι με σκληρή δουλειά μπορεί να σταθεί σε ψηλότερο επίπεδο.

Ο 17χρονος άσος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και στην συνέχεια μετακόμισε στον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, όπου αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και καθιερώθηκε αμέσως, ενώ να σημειωθεί ότι κατά καιρούς αποτέλεσε στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας.

Πλέον του δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να δείξει τα προσόντα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και όλοι εύχονται η Θύελλα Σαρακηνών να αποτελέσει το σκαλοπάτι για ψηλότερα.

More in Γ' ΕΘΝΙΚΗ